lördag 15 januari 2011

Något


sånt här tror jag - att jag känner för inredningsvis. Ljusa toner men med färgklickar, hantverk, gammalt och nytt för att få en egen personlig touch på det hela. Får kanske summera stilen för i år.
Annika

4 kommentarer:

 1. Snyggt ! Trumman skulle inte jag tacka nej till , både snygg o praktisk. Om inte familjen vaknar på morgonen så kan jag ju slå några slag på den , det borde väl funka ?

  Kram , kram ! Bettan

  SvaraRadera
 2. Hej Annika!

  Tack för din varma kommentar till mig i min blogg Maskroskvinnans Tankefrön! Vilka fina bilder du har här, jag känner mig hemma i den inredningen, precis en sådan stil som jag själv gillar. Till viss del har jag det i huset, men inte överallt ännu. Jag har fått pausa i att hålla på med inredning hemma just nu när jag håller på att starta eget i liten skala.

  Jag tror att jag kan säga att jag förstår din känsla av att vilja fly undan till ett tryggt ställe och få vara ifred för att kunna läka som människa. Jag känner väl igen den känslan i mig själv. Det är inte lätt att hitta den platsen, men för mig har att meditera och att göra yoga gett mig stunder av frihet från det som trycker på utifrån. Man får leta efter sina oaser och försöka känna tillit till att allt kommer att bli bra, tror jag.

  Allt gott önskar jag dig!

  Kram/Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Synd att du bor så långt bort. Hade varit roligt att ses.
  Hade inte tackat nej till plåtskåpen på din bild.

  SvaraRadera
 4. Tack för rara kommentarer. Man behöver påminnas ibland om att ta ett steg, ibland myrsteg! Kram

  SvaraRadera