lördag 16 juli 2011

Nä nu får

det bli uppryckning här i bloggen. Latmasken har försvunnit för tillfället och idag blir det kavalkad på stickat och virkat med en något ovillig modell. Mutor går fortfarande hem som tur är.....

Turkos bolero, både garn (Paris) och mönster (nr 128-10) från DROPS Garnstudio. Skön på kvällarna.


Stickad kofta i grovlin från Strikk, färg Nordsjö, som inte riktigt kommer till sin rätt här men gillar den skarpt och kan knäppas lite hur som helst. Mönster från Garnstudio nr 108-33. Redan stor favorit. Gillar lin både i kläder och garn, blir inte för varm eller kall i det.


Har även precis stickat klart en skön sommartröja i Garnstudios Ice, grövre garn som blir snyggt och med lite tyngd. En sådan där tröja man kan slänga på sig när det blåser lite kallare, som nu... Mönster från Garnstudio nr 120-42. Vi slåss om den redan.
Garnstudio har REA 30% under juli månad på sina sommargarner. Passa på att lägga upp lager för höstens virkningar tex mormorsrutor om man gillar bomullsgarner tex. Under tiden ska jag sticka klart ett linne i lingarn och en enkel lintröja i mönster från Karin Öberg (gratismönster) i turkos lingarn från Yll och Tyll. Sedan ligger ju alla virkade rutor på att virkas nya och att virkas ihop och och ..... man vill göra allt på samma gång!!

Sist men inte minst visar yngsta linslusen en virkad hippieväska i glada färger...

Sedan måste jag ju berätta om loppisfynd och trevliga möten och garn och annat men det får bli en annan dag.
Idag läsa en bokdag och mysainnedag. Nice.
Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar